Virágcsokor rendelés

Több száz virágcsokor közül választhat!
Virágküldés, virág házhoz szállítás Budapesten és környékén, akár 2 órán belül!

Virágcsokrainkat a virágüzletben is átveheti (Budapest, Podmaniczky u 39., Nyugati mellett, hosszú nyitva-tartással)
Virágcsokor menüinkben kategóriákra bontva böngészhet hatalmas választékunkból! Expressz csokor, Színes virágcsokor, Vörös rózsa csokor, Szezonális ünnepi virágcsokor, Ballagási csokor, Félhold csokor, Különleges, Luxus csokor, Virágkosár, Virágdoboz, Rózsa box, Örökrózsa és Váza kínálatunkban biztosan mindent megtalál, amivel leveheti lábáról szeretteit!
Egyszerű és gyors megrendelés, gyors virágcsokor szállítás!

Gyors csokrok

Virágcsokrok expressz szállítással is rendelhetőek, Budapesten és környékén! Virágküldés vagy Virágbolti átvétel is lehetséges! Virágküldés rendelését egészen este 7-ig leadhatja (kivéve vasárnap 3-ig). Nincsen elkésve, virágcsokrát azonnal elkészítjük és rövid határidővel szállítjuk!

gyors szállítás
Lassú termék
Legkorábbi szállítás virágfutárral: 2024.04.23. 8:00-10:00
(Vagy választott későbbi időpontban.)
gyors szállítás
Normál termék
Legkorábbi szállítás virágfutárral: 2024.04.25. 17:30-19:30
(Vagy választott későbbi időpontban.)
gyors szállítás
Gyors termék
Legkorábbi szállítás virágfutárral: holnap 10:30-12:30
(Vagy választott későbbi időpontban.)
gyors szállítás
Extra Gyors termék
Legkorábbi szállítás virágfutárral: holnap 10:30-12:30
(Vagy választott későbbi időpontban.)
szezonális termék
Szezonális termék
Az elérhető honapokat a termékrészletezőn láthatja

Vörös rózsa csokrok

Gyönyörű Ecuadori vörös rózsák, virágküldéssel Budapesten és környékén vagy virágbolti átvétellel! Több száz szál hosszú szárú nagy fejű vörös rózsával várjuk, akár 2 órán belüli szállítással! Kicsitől a 100 szálas vörös rózsa csokrokig, rózsa boxok, rózsa kosarak, ötletes, trendi termékek - mindent megtalál vörös rózsa csokor menünkben!

Virágküldés Újdonságok

Válasszon legújabb termékeinkből! Nagy lelkesedéssel fejlesztjük csokrainkat a legújabb trendeknek megfelelően! Virágküldés Budapesten és környékén akár 2 órán belül!

Színes csokrok

Válasszon színes virág csokrainkból és rendeljen virágküldést! Menünkben hatalmas választékból, számos oldalon át válogathat! Virágfutárunk kiszállítja Budapesten és környékén, vagy a virágboltban is átveheti! A lap tetején lévő ikonokra kattintva tovább szűrheti az ajándékcsokrokat szín, vagy alkalom szerint!

Virág­kosarak

Válasszon vágott virág kosár kínálatunkból! Kényelmesebb, mint egy csokor, ugyanis a virágok vízben, tűzőhabban vannak. Vagy válasszon virágtálaink közül, melyek asztaldísznek is remekek. Virágküldés, virág házhoz szállítás Budapesten és környékén, akár 2 órán belül! Virágkosarainkat virágüzletünkben is átveheti! Egyszerű és gyors megrendelés, gyors virágkosár szállítás!

Luxus csokor kollekció

Válogasson legszebb és legnagyobb virágcsokraink közül! Luxus kollekciónkban mindent megtalál, amivel elvarázsolhat valakit, aki a legjobbat érdemli! Virágfutárunk rövid határidővel kiszállítja Budapesten és környékén! Több mint 100 szál rózsa sem probléma, hatalmas friss virág választékkal várjuk!

Rózsa Dobozok, Virág Boxok

Rózsa dobozok, virág boxok - rengeteg méretben, színben, formában! Rendelje meg rózsa box menünkből a legszimpatikusabbat, és már szállítjuk is Budapesten és környékén, akár 2 órán belül! A dobozban oázis tűzőhab biztosítja a vizet, így vázára nincs szükség. Szív doboz, táska doboz, kerek doboz, kocka doboz, henger doboz, fa doboz, válassza a legszebbet!

Ballagási csokrok

Ballagási csokor választékunkban általános iskolai ballagásra, középiskolai ballagásra, vagy diplomaosztóra ajánlott csokrainkat gyűjtöttük össze. A csokrokhoz ballagási szalagot, plüsst, vagy ballagási sipkát is rendelhet! Megrendelését kiszállítjuk Budapesten és környékén, vagy átveheti virágüzletünkben!

nytivatartás
Nyitvatartás
Virágbolt:
H-Szo: 9:00 ‑ 20:00
V: 10:00 ‑ 16:00

Weboldal: 0 ‑ 24
Kiszállítás: 7 ‑ 20:45
search
shopping-cart
0
Oldalunk működéséhez sütikre van szükség (részletek) Elfogadom