Szirom.hu - Menyasszonyi csokor és Esküvői virág galériák

wedding_english eskuvo_magyar

Üdvözöljük esküvői galéria oldalunkon! Menyasszonyi csokor és esküvői virág dekoráció galériánkban rengeteg gyönyörű csokor képe között lapozgathat!
Válasszon menyasszonyi csokor kínálatunkból vagy írja meg elképzeléseit! Bízunk benne, hogy munkánk elnyeri tetszését, és mi készíthetjük el az Ön menyasszonyi csokrát, és esküvői virág dekorációját!

Kapcsolat: Esküvői virágszalon: Szirom Esküvői Dekoráció Bt., Budapest, 1067, Podmaniczky u. 39., tel: 06 70 506 4442, email:

 

Szirom Esküvői Virágdíszítés

Cégünk 14 éve működik teljes odaadással. Referenciánk több, mint 500 esküvő virágdíszítése, és rengeteg elégedett ügyfél, akik azóta is visszatérnek, ha virágra van szükségük!

esküvő

Biztos lehet benne, hogy nálunk maximális jóindulattal, odafigyeléssel és a legjobb minőségű virágokkal találkozhat. Barátságos és profi kis csapatunk mindent megtesz, hogy a nagy napon minden virágdísz gyönyörű legyen! Az elkészült menyasszonyi csokrokról fényképet is készítünk, ami emlékül szolgál! Bízunk benne, hogy munkánk elnyeri tetszését, és mi készíthetjük el az Ön menyasszonyi csokrát és esküvői virág dekorációját!

Esküvői árajánlat kérés

Készítettünk Önöknek egy kényelmes felületet, ahol fel tudják vinni esküvőjük adatait, és meg tudják adni, hogy pontosan milyen díszekre van szükségük. Mindezek mellé képeket és megjegyzéseket csatolhatnak munkatársunknak. Ráadásul nem szükséges egyben kitölteni a felületet, nyugodtan el lehet vele bíbelődni akár napokig, nem vesznek el az adatok. Amikor úgy érzik, hogy minden elképzelést összeírtak, elküldik az adatokat munkatársunknak, aki egy előzetes árajánlatot keszít belőle és egyeztet Önökkel. Ha szükséges ezek után egy személyes megbeszélésre is van lehetőség. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy megbeszélésre csak előre egyeztetett időpontban tudjuk Önöket fogadni.
A személyes megbeszélés lehetősége a járványhelyzetre való tekintettel szünetel. Helyette emailes vagy telefonos egyeztetésre szívesen állunk rendelkezésükre.
Az árajánlat Önöknek természetesen ingyenes, mégis mi sok időt és energiát fordítunk a precíz összeállítására, így kérjük, hogy kezeljék azt bizalmasan. Minimum rendelés 30000 Ft.

Megrendelés menete: Ha árajánlatunk elnyerte tetszését, a virágokat legkésőbb másfél héttel a menyegző előtt lehet megrendelni, ami a vételár felének kifizetésével történik. Persze az ember szívesen tervezgeti hosszasan a gyönyörű díszeket, így hát nyugodtan kezdjen neki minél előbb!

Bármilyen elképzelést szívesen megvalósítunk! Fénykép alapján, vagy virágonként összeválogatva, esetleg színvilágból kiindulva is tervezhetünk menyasszonyi csokrot. Díjazásunk igen egyszerű: a csokrokhoz szükséges alapanyagok árából áll, ami semmivel sem drágább mint a virágüzletben. Teljesen friss, első osztályú virágokkal dolgozunk.

A díszeket személyesen is átveheti, az esküvő napján reggel, vagy előző este, de ki is tudjuk szállítani gépkocsis futárral. Ha helyszíndíszítést is kér, természetesen mindenképp kiszállunk. A dekorációt kérésre másnap lebontjuk. Szolgáltatásunkat elsősorban Budapesten és környékén végezzük, de szívesen vállalunk vidéki dekorációt is!

esküvő esküvő esküvő

Üdvözlettel:
Szirom csapat :)

Szirom Esküvői Dekoráció Bt.
www.szirom.hu

Átvételi: Budapest, 1067 Podmaniczky u. 39.
Nyitvatartás: H-Szo: 9:00 ‑ 20:00
Telefon: 06 70 506 4442

 

Szirom Virágüzlet és Esküvői Dekoráció - Esküvői virágdísz kereső

Esküvői virág dekoráció keresőnkben színekre, és esküvői helyszínekre rendezve is kereshet, vagy saját kereső kifejezést használva is kedvére böngészhet. Ha megtetszett munkánk, bátran forduljon kollégáinkhoz e-mailben vagy telefonon, és összeállítjuk személyre szabott esküvői árajánlatunkat.


Kapcsolat: Esküvői virágszalon: Budapest, 1067, Podmaniczky u. 39., tel: 06 70 506 4442, email:

 

Esküvői virágdíszek típusai

Menyasszonyi csokor
Egy csodaszép menyasszonyi csokor minden esküvő elengedhetetlen kelléke, épp oly fontos, mint a frizura, vagy a menyasszonyi ruha.
Színt és frissességet visz az esküvőbe, minden fotón szerepel, így érdemes a legszebbet választani.
Tradicionálisan a menyasszonyi csokrot a vőlegény választja ki, és adja menyasszonyának. Ma már ez ritka, legtöbbször a hölggyel együtt választanak.
Legtöbben a gömb, vagy csepp menyasszonyi csokrot kedvelik, de rengeteg alternatív formája is létezik (csuklón lógó virággömb, virágtáska, stb.).

Vőlegény kitűző
Egy szál virág kis fiolában, zakóra tűzve. A vőlegény " menyasszonyi csokra ". Ez a kis virágdísz emeli őt ki az esküvői forgatagból.
Általában a menyasszonyi csokorhoz illeszkedően készítjük.

Tanú kitűző
Női tanúknak válldíszt vagy kardíszt, férfiaknak hagyományos kitűzőt javaslunk.

Kardísz
Koszorúslánynak, női tanúknak, menyasszonynak - különleges és egyszerű. A csuklóra masnit kötünk selyem szalagból, bele egy szál virágot rejtünk.

Hajdísz
Menyasszony hajába tűzött apró virágok hullámcsatra rögzítve. Érdemes minél tartósabb virágokat választani.

Szülőköszöntő
A polgári ceremónia során kerül átadásra egy-egy ajándékcsokor az örömanyáknak. Ezzel a gesztussal köszönjük meg nekik, amit eddig tettek értünk.
Formája kerek vagy hosszú csokor, zöldekkel.

Örömapa kitűző
A szülőköszöntő csokor párja, az édesapák zakójára tűzött virágszál.

Koszorúslányok
Szórhatnak szirmot egy kosárkából, tarthatnak apró csokrot, hajukba kerülhet koszorú, csuklójukra virágdísz. Felnőtt hölgyeknek közepes csokrot javaslunk.

Dobócsokor
Egy apró menyasszonyi csokor, amit a násznép hajadon hölgyei kaphatnak el. Aki elkapja, annak kérik meg kezét először.
Kérje három kis csokorra szétváló dobócsokrunkat! Így többen is elkaphatják! Nagy sikere lesz!

Autódísz
Az autót, amivel az ifjú pár érkezik, virággal szoktuk díszíteni.
Gumi mágnessel vagy vákuumos tapadókoronggal rögzítjük a motorháztetőhöz.
Számos elrendezés kérhető (kerek, ovális, L alakú, csepp), szalag díszítéssel is kiegészítve.
Virágfüzér (girland) is díszítheti autónkat. Készítünk inda szerűen tekergő kompozíciókat is, apró tapadókorongokon.
Érdemes tartósabb, erősebb virágokat választani, mert az autó motorja melegíti a virágdíszt, és nyáron a napsütés is komoly terhelést jelent.

Teremdíszítés
A szertartás és a lagzi helyszínének díszítésére rengeteg lehetőség adódik. Díszíthetünk kotlátokat, oszlopokat, gerendákat, stb.
Kicsi vagy nagy esküvő?
Ha kis létszámú esküvőt tervezünk, akkor érdemes csak igazán elengedni a fantáziánkat! Kevés asztalra bőséges díszítés is kerülhet, és még úgy sem drága a végeredmény!
Nagyobb esküvőnél már jobban meg kell fontolnunk az asztalok díszítését, mert az egy asztalra szánt díszítés 10 asztalra már elég nagy költség.

Főasztaldísz
A főasztal díszítésére egy nagyobb, 1 m hosszú nyújtott virágdísz a legalkalmasabb. Gyönyörű előre omló változatokat is készítünk! A virágokat eldobható vizes oázis alapba tűzzük.
Ha nagyon hosszú a főasztal, akkor a két végére érdemes még egy-egy kisebb díszt elhelyezni.

Vendégasztal dísz
A vendégasztalok díszítésére kerek asztalok esetén egy-egy nagy virágdíszt, hosszú asztalok esetén sok kis díszt helyezünk el (6-8 főre 1 dísz jut).
Az eldobható oázis alapba készült díszek praktikusak, mert nap végén a vendégek hazavihetik.
Váza bérlést is biztosítunk. A magas vázák gyönyörűen kiemelkednek, és nagyban hozzájárulnak a terem díszítéséhez.
Modern üveg kockák és üveg gömbök, úszógyertyás tálak, víz alá merített virágok, és számtalan lehetőség közül választhatunk!

Állódísz
Kovácsoltvas lábakon álló, magas virágdísz. Messziről feltűnő, így díszítőértéke nagy.
Praktikus, mert könnyen áthelyezhető, így például a szertartás során, majd áthelyezés után a vacsoránál is díszít.

Boldogság kapu
Szabadban tartott polgári szertartás gyönyörű dísze!
Fém boldogságkapu bérlése 8000Ft/ nap.
Elejét virágokkal, textilekkel, borostyánnal díszíthetjük, dúsan vagy elszórva.
Virág állványokból és textilekből bevonuló utat készíthetünk, sziromszórással.

Esküvői háttér
Esküvői hátterünk 2,2 - 4,4 - 6,6 méteres szélességben bérelhető.
A háttér fényfüggönnyel és organza dekorációval díszített. Kölcsönzési ára 8000/2,2m-es elem.
A háttérnek saját fa tartóoszlopai vannak.

Templomdíszítés
Oltárdíszt, padsordíszt, esetleg kapudíszt javaslunk!

Kiegészítő dekoráció az asztalra
Legszebb talán a sziromszórás, de a gyöngy szórás, margaréta fej szórás, és az üvegkavics is gyönyörű.
Mécseseket, gyertyákat, világító menü kártyát, és ültető kártyát is tudunk biztosítani.

Esküvői árajánlat


Szívesen elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatát!

Keressen minket e-mailen vagy telefonon, kérjen személyes konzultációt, vagy küldje el elképzelését.

Az árak és a virágok elérhetősége nagyban függnek a szezontól, ezért mindenképp az időponthoz kell igazítanunk az árajánlatot.

Konkrét termékek (fotók) alapján meg tudjuk határozni a csokor összetételét és így ki tudjuk számolni az árát. Éppen ezért kérjük, először keresse meg az Önnek legjobban tetsző képet, ami alapján árajánlatot tud kérni.

Csapatunk tételes, részletes, precíz árajánlatot állít össze, képekkel illusztrálva, a pontos összetételt megjelölve. Erre az alábbiakban láthat mintát.
Menyasszonyi csokor

Menyasszonyi gömbcsokor rózsaszín hortenziából, zöld hypericumból, krém színű prémium rózsából és bokros rózsából, gyöngysorokkal díszítve. A virág szára rózsaszín szatén szalaggal betekerve, gyöngyhegyű tűvel megtűzve.

alapanyag szín mennyiség ár ár x db
hortenzia rózsaszín 2 db ...Ft ...Ft
rózsa prémium krém 5 db ...Ft ...Ft
rózsa mini, bokros barack 6 db ...Ft ...Ft
hypericum bogyó zöld 7 db ...Ft ...Ft
gyöngysor (métere) krém 2 db ...Ft ...Ft
szalag extra minőségű (métere) rózsaszín 1 db ...Ft ...Ft
gyöngyhegyű tű krém 3 db ...Ft ...Ft

darabár: ...Ft x 1 db
összesen: ...Ft

Vőlegény kitűző, Örömapa kitűzők

Krém prémium rózsa fiolás kitűző alapban.

alapanyag szín mennyiség ár ár x db
kitűző alap fiolával, szalaggal krém 1 db ...Ft ...Ft
rózsa prémium krém 1 db ...Ft ...Ft

darabár: ...Ft x 3 db
összesen: ...Ft

Kardísz

Rózsaszín bokros rózsa ekrü szatén szalagon

alapanyag szín mennyiség ár ár x db
rózsa mini, bokros rózsaszín 1 db ...Ft ...Ft
szalag extra minőségű (métere) krém 1 db ...Ft ...Ft

darabár: ...Ft x 4 db
összesen: ...Ft

Autódísz

Tapadókorongokra épített tekergő indás autódísz krém színű prémium rózsából, levendulából, futóborostyánon.

alapanyag szín mennyiség ár ár x db
rózsa prémium krém 17 db ...Ft ...Ft
levendula lila 3 db ...Ft ...Ft
futó borostyán 15 db ...Ft ...Ft
szezonzöld 10 db ...Ft ...Ft
fiola kicsi 17 db ...Ft ...Ft

darabár: ...Ft x 1 db
összesen: ...Ft

Asztaldísz

Koktélpohár váza zselégyönggyel, orchideás, liziantuszos tűzött virágkompozícióval.

alapanyag szín mennyiség ár ár x db
váza bérlés 1 db ...Ft ...Ft
zselégyöngy 1 db ...Ft ...Ft
asztaldísz alap, fél téglás, habbal 1 db ...Ft ...Ft
liziantusz lila 2 db ...Ft ...Ft
liziantusz levendula 2 db ...Ft ...Ft
liziantusz zöld 1 db ...Ft ...Ft
krizi zöld 1 db ...Ft ...Ft
dendrobium lila 1 db ...Ft ...Ft
eukaliptusz kerek levelű (cinerea) 2 db ...Ft ...Ft
szezonzöld 5 db ...Ft ...Ft

darabár: ...Ft x 6 db
összesen: ...Ft

Boldogságkapu

Fém boldogságkapu bérlése, organza textillel díszítve. Virág díszítés 7 ponton lila hortenziából, rózsából, liziantuszból.

alapanyag szín mennyiség ár ár x db
tűzőhab rácsos, egész 1 db ...Ft ...Ft
Boldogságkapu bérlése 1 db ...Ft ...Ft
organza tekercs (métere) krém 12 db ...Ft ...Ft
hortenzia levendula 5 db ...Ft ...Ft
liziantusz lila 7 db ...Ft ...Ft
rózsa prémium lila 5 db ...Ft ...Ft
eukaliptusz kerek levelű (cinerea) 5 db ...Ft ...Ft
monstera levél 3 db ...Ft ...Ft
szalag extra minőségű (métere) levendula 12 db ...Ft ...Ft
fiola kicsi 6 db ...Ft ...Ft

darabár: ...Ft x 1 db
összesen: ...Ft