Kapcsolat

Virágüzletünk címe: Budapest, 1067 Podmaniczky u. 39. (Közvetlenül üzletünk előtt a sarkon mindig meg lehet állni.)

Nyitvatartás:
Hétfő - Szombat: 9:00 ‑ 20:00
Vasárnap: 10:00 ‑ 16:00

Email-cím:
Telefonszám: 06-70-506-4442

Cégadatok

Virág-Háló Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-862716
Adószám: 13581558-2-41
Székhely: 1023 Bp Mecset u. 10. (postacím)
Telephely: Budapest, 1067 Podmaniczky u. 39. (virágüzlet)
Számlaszám magyarországi utalásokhoz:
10700732 - 43095607 - 51100005 (CIB Bank)

Rólunk

Cégünk két évtizedes tapasztalattal, 2005 óta működik teljes odaadással.
Budapesten és környékén rövid határidővel szállítjuk virágcsokrainkat, melyeket könnyen és gyorsan tud megrendelni weboldalunkon.
Virágüzletünk kiemelkedő választékkal várja a virágok szerelmeseit!
Virágainkat a világ minden részéről, természetesen a hazai szezonális virágok mellett, egyenesen Hollandiából és Ecuadorból rendeljük, köztük izgalmas virágkötészeti ínyencségeket.
180 nm-es virágüzletünk a Nyugati pályaudvar mellett, Budapest központjában helyezkedik el, a Podmaniczky utcában.
Cégünk egy kis, magyar tulajdonú cég, melyben a virágkötészet megszállottai dolgoznak nagy odaadással.
Célunk, hogy a virágküldés szolgáltatásban a legjobbat nyújtsuk, mind választékban, mind minőségben, mind sebességben.
A címzett örömén felül nagyon fontos számunkra a megrendelő megelégedettsége is, ezért a rendelés minden lépéséről tájékoztatjuk és fényképes visszaigazolást is küldünk.
Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy az aktuális szezonok és a legkorszerűbb virágkötészeti trendek is megjelenjenek, miközben figyelünk arra is, hogy a hagyományosabb igényeket is kielégítsük.
A virágküldés mellett természetesen virágüzletként is működünk, minden napos hosszú nyitvatartással.
Nagy rutinnal készítünk esküvői és rendezvény dekorációkat, referenciánk több mint 500 esküvő és számos rendezvény virágdíszítése.
Vállalunk hotel, iroda, recepció heti friss virág díszítést és növényesítést is.
Látogasson el hozzánk, várjuk szeretettel! :)

Kriszta
Cégünk tulajdonosa, vezető virágkötője, nemzetközi mester virágkötő végzettségét Hollandiában szerezte meg, szakmánk talán legnagyobb mesterétől, Gregor H. Lerschtől tanult. Hatalmas rajongója a kortárs virágkötészetnek. A virágoknak él, napját 100%-ban a virágkötészet iránti rajongása és érdeklődése tölti ki. Cégünket 2005 óta teljes szívvel-lélekkel vezeti. Stílusban a természetközeli, mezei, kalászos, vadvirágos áll hozzá legközelebb. Rajong az újszerű technikákért. Színekben a tompább, földesebb, vagy izgalmas áthidaló színeket kedveli.

Dani
Cégünk tulajdonosa, villamosmérnök, programozó. Weboldalunkat neki köszönhetjük, melyet a legapróbb részletekig maga fejlesztett. Rendelés kezelő felületünk, és háttér rendszerünk a legnagyobb cégeket is megszégyeníti. Kedves, okos, jó humorú, nyugodt ember, nagy kaktusz és kutya rajongó.

Veró
Veronika kertészmérnök végzettségű, üzletvezetőnk. Nagyon precíz, megbízható, minden csokrot tökéletesre köt. Stílusban a romantikus, és a bohém áll hozzá legközelebb, szereti a mélyebb, bujább színvilágokat. Kicsit visszahúzódóbb, kedves, halk szavú ember. Imádja a természetet.

Szabi
Szabi üzletvezető, doktori fokozatú kertészmérnök. Egyetemen oktatott, de most már csak a virágoknak él. Kedves, okos, megbízható, nyugodt természet. Stílusban a mezei, hazai virágokat kedveli leginkább. Imádja az apró, felhő szerű virágokat, izgalmas zöldeket. Ha épp nem az üzletben dolgozik, egészen biztosan a kertjét bővíti, a legkülönlegesebb növényfajtákkal.

Tomi
Tomi a csapat ügyeletes mókamestere, kedves, frappáns, lendületes. Tökéletesen tisztaságmániás, és a virágkötészetben is a letisztult, minimalista stílus kedvelője. Érdeklődve követi a kortárs virágkötészetet. Imádja a természetet, különleges növényeket, és mindennél jobban a kutyákat.

Zsófi
Zsófi két évtizedes tapasztalattal rendelkező virágkötő, precíz és gyönyörű csokrokat készít. Kedvence az elegáns stílus, lehetőség szerint pasztell színekkel vagy egy szín árnyalataival játszva. Imádja a rendet, tisztaságot, rajong a természetért. Megértő, barátságos természet.

Csilla
Csilla nagyon kedves a vásárlókkal, vidám természet, jó humorral, praktikus gondolkodással. Kedvencei a nagy virágok, mint a hortenzia, vagy a vanda orchidea, stílusban pedig az 'egyszerű és nagyszerűt' szereti. Lakberendező végzettsége miatt rajong a dizájnért. Imádja a természetet, egzotikus virágokat és növényeket.

Csaba
Csaba futárunk vendéglátóipari végzettségével nagyon udvarias és előzékeny a címzettekkel. Kiváló sofőr, precíz, rendszerető, kedves és nyugodt ember. Szabadidejében imád pecázni.

István
István futárunk igazi vérbeli futár, gyors mint a villám, kedves, vidám természetű. Hatalmas forma-1 és foci rajongó, maga is futballista volt.

Pixel
Cégünk legkisebb tagja, aki minden vásárló cipőfűzőjét kikötné, ha tehetné.

nytivatartás
Nyitvatartás
Virágbolt:
H-Szo: 9:00 ‑ 20:00
V: 10:00 ‑ 16:00

Weboldal: 0 ‑ 24
Kiszállítás: 7 ‑ 20:45
search
shopping-cart
0
Oldalunk működéséhez sütikre van szükség (részletek) Elfogadom